Тимошенко прогнозує інфляцію в квітні на рівні 0,8% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко прогнозує інфляцію в квітні на рівні 0,8%

Казна та Політика
55
Пріоритетом діяльності уряду на 2005 рік є відновлення довіри людей, до його дій. Про це на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України заявила прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, повідомляє кореспондент «proUA».
Вона відзначила, що в 1 кварталі всі свої зусилля уряд направляв на пошук ресурсів, для наповнення держбюджету. «Мі повинні були дати людям, які залежать від бюджету, швидкий і якісний результат», - наголосила вона. Тимошенко відзначила, що уряд не влаштовує зростання ВВП у 1 кварталі в розмірі 5,4%, тому що такий низький показник зростання ВВП є залишком від старої влади. «Така динаміка не є нормою нашого життя», - сказала Тимошенко.
Серед позитивних моментів діяльності уряду Тимошенко відзначила, зростання експорту на 14, 7% та імпорту на 9,0% і позитивне сальдо на рівні 51,3%. Тимошенко прогнозує індекс інфляції в квітні на рівні 0,8%, а на кінець другого кварталу 2,3%. Крім того, Тимошенко відзначила позитивні тенденції в політиці щодо м’ясопродуктів, а також у зростанні доходів домашніх господарств.
Тимошенко подякувала Президентові України Віктору Ющенку, за те, що він взяв участь у переговорах на найвищому рівні, що дозволили досягти домовленості про ліквідацію картельної змови нафтотрейдерів, а також за переговори з Президентів РФ Володимиром Путіним.
Вона попросила Ющенко благословити Кабмін на ухвалення програми його діяльності до кінця 2005 року.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас