Банк "Хрещатик" нагородив спільно з VISA International переможця карткової акції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" нагородив спільно з VISA International переможця карткової акції

Фондовий ринок
145
ВАТ КБ «Хрещатик» урочисто нагородив переможця спільної акції банку з українським представництвом міжнародної платіжної системи VISA International.
Ним став Мацей Ковальчик, гравець футбольного клубу «Арсенал» (Київ), якого урочисто нагороджено як активнішого з 6000 держателів карток VISA за період проведення акції з 03 січня по 31 березня 2005 року.
Картки VISA, які відзначаються надійністю, функціональністю і гарантією якісного сервісу високого рівня водночас зі знижками і пільгами, бувають різних класів — від VISA Eleсtron до VISA Gold. Проте не кожен пересічний громадянин ще готовий додатково витратити на відкриття такої картки певні кошти. Про пільговий тариф для бажаючих подбали у банку «Хрещатик» разом з представництвом компанії VISA: у період акції картку VISA будь-якого класу з відкриттям повноцінного карткового рахунку можна було оформити за акційними тарифами.
Тепер держателі цих зручних платіжних інструментів можуть не тільки зняти готівку практично у будь-якій країні світу або у 76 банкоматах банку «Хрещатик», відчути всі переваги платіжних карток при перетині кордону або перебуваючи за межами України, а й економити свої кошти при розрахунках у сфері послуг, купівлі товарів, автоматично ставши учасником дисконтної програми банку. До цієї програми входять десятки партнерів — страхові і туристичні компанії, юридичні консультації, аптеки, супермаркети і різнопрофільні магазини, салони краси, ресторани і розважальні заклади. Знижка на товари і послуги у держателів карток, емітованих банком «Хрещатик», становить від 5 до 15%.
Запорукою комфортної та оперативної співпраці з банком «Хрещатик» є стрімкий розвиток мережі власних банкоматів та еквайрингової мережі. Зауважимо, що завдяки банкоматам банку «Хрещатик» наші клієнти не тільки можуть одержати готівку, а переказати кошти з одного карткового рахунку на інший.
Довідково за темою:
ВАТ КБ «Хрещатик» є асоційованим членом міжнародних платіжних систем VISA International і MasterCard Europe, членом Національної системи масових електронних платежів. Розпочавши картковий бізнес зовсім нещодавно, банк вже досяг 40000-тисячного рівня емітованих карток, що перевищило аналогічний показник початку 2004 року у 6 разів. На базі карткових продуктів тільки у столиці реалізовано майже 170 зарплатних проектів. Така динаміка розвитку цього напряму діяльності банку дає змогу не тільки активніше інтегруватися йому у світову банківську систему, а й залучати своїх клієнтів до новітніх банківських продуктів і сучасної філософії розрахунків.
Довідково:
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик” зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках.
Мережа банку складається з майже 47 установ по Києву та в інших регіонах України.
Основні фінансові показники станом на 01.04.05: чисті активи – 1,9 млрд грн, фінансовий результат – 3,34 млн грн, балансовий капітал – 182,3 млн грн, у т.ч. статутний - 140 млн грн, зобов’язання – 1,72 млрд грн.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас