0,52 млрд грн кредитів надав для розвитку малого і середнього бізнесу Києва банк "Хрещатик" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

0,52 млрд грн кредитів надав для розвитку малого і середнього бізнесу Києва банк "Хрещатик"

Кредит&Депозит
66
Протягом дії Програми фінансової підтримки суб’єктів підприємницької діяльності у столиці, яку ВАТ КБ «Хрещатик» реалізує разом з Київською місь-кою радою, видано кредитів на загальну суму понад 0,52 млрд грн.
Головна мета цієї кредитної лінії — створення сприятливих фінансових умов для прискореного вирішення найважливіших економічних та соціальних проблем, які існують у Києві, за рахунок розвитку виробничого потенціалу дрібного і середнього бізнесу. Проте насамперед це — це не тільки розвиток виробничих потужностей, впровадження новітніх енергозберігаючих та екологічно чистих технологій, а й ство-рення нових робочих місць, яких у рамках програми відкрито понад 4 тисяч.
Привабливість цієї кредитної лінії для позичальників визначається насамперед низьким рівнем кінцевих витрат на сплату відсотків за кредитом у національній валю-ті. Досягається це за рахунок застосування механізму часткової компенсації позичаль-никам витрат на сплату відсотків зі спеціально виділених коштів міського бюджету — Фонду підтримки підприємництва. Така частка може становити від 25 до 90% загаль-ної відсоткової ставки, встановленої кредитним договором.
Довідково: Основні фінансові показники станом на 01 березня 2005 року: чисті активи – 1888,7 млн грн, фінансовий результат – 2,241 млн грн, балансовий капітал - 181,218 млн грн, в т.ч. статутний - 140 млн грн
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас