Банк "Хрещатик" відкрив нові відділення у торговому "серці" столиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" відкрив нові відділення у торговому "серці" столиці

Валюта
128
ВАТ КБ „Хрещатик” відкрив два нових відділення у Києві — Петрівське і Новопетрівське.
Новостворені відділення, які вже функціонують у найбільшому торговельному районі столиці — біля станції метро «Петрівка», надають повний перелік послуг з розрахунково-касового обслуговування юридичних і фізичних осіб, обслуговування корпоративних і зарплатних платіжних карток, залучення коштів населення та юридичних осіб на поточні і депозитні рахунки, купівлі-продажу готівкової валюти, продажу й обслуговування дорожніх чеків, видачі готівки по картках міжнародних платіжних систем VISA International і MasterCard Europe, обслуговування пенсійних рахунків, іпотечне і мікрокредитування населення та ін. Найближчим часом відвідувачі зможуть здійснити тут грошові перекази у системі MoneyGram, придбати банківські метали, картки поповнення рахунків мобільного зв’язку найпопулярніших операторів UMC і "Київстар" тощо.
Відділення оснащені сучасним банківським обладнанням і телекомунікаційними засобами, що дає змогу оперативно здійснювати за потребою клієнта будь-які фінансові операції.
Адреси відділень:
Новопетрівське — м. Київ, вул. Вербова, 21/23, режим роботи: без вихідних та у свята з 9.00 до 18.00, тел.: 465-1994;
Петрівське — м. Київ, просп. Московський, 10, режим роботи: без вихідних та у свята з 9.00 до 18.00, тел.: 465-1993.
Довідково:
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик” зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158-3 від 4.03.03 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Уже п’ять років аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема “Ernst&Young”.
Мережа банку складається з 47 установ по Києву та в інших регіонах України.
Основні фінансові показники станом на 01 березня 2005 року: чисті активи – 1888,7 млн грн, фінансовий результат – 2,241 млн грн, балансовий капітал - 181,218 млн грн, в т.ч. статутний - 140 млн грн
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас