"ОККО-рітейл" планує розпочати будівництво гірськолижного курорту в Славському — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ОККО-рітейл" планує розпочати будівництво гірськолижного курорту в Славському

Фондовий ринок
3381
ТОВОККО-рітейл” планує в 2019 році почати будівництво гірськолижного курорту в Славському Сколівського району Львівської області, повідомив голова об’єднаної територіальної громади (ОТГ) Славське Володимир Бега.
“Гірськолижний комплекс в Славському повинен стати найкращим в Україні. Компанія “ОККО-рітейл” (“Концерн Галнафтогаз”) зайшла в Славське і вже другий рік платить податки в місцевий бюджет”, – повідомив В. Бега.
За його словами, будівництво курорту почнеться в 2019 році на північному схилі гори Захар Беркут з боку села Верхня Рожанка.
“У 2018 році буде робота з технічною документацією, затвердженням і виділенням землі, а в 2019 році почнеться будівництво”, – пояснив голова ОТГ Славського.
Згідно з проектом, друга черга будівництва передбачає будівництво на горі Тростянець. Весь комплекс буде включати до 65 км гірськолижних трас.
Загальний термін реалізації проекту становить три-п’ять років, обсяг інвестицій — до $500 млн.
За словами голови ОТГ, станом на січень-2018 земельні ділянки для будівництва ще не виділені. Зараз проводиться затвердження генплану території, проектування австрійською компанією. За його даними, дві експертизи підтверджують можливість будівництва гірськолижного курорту на визначених ділянках.
Він також повідомив, що Славське планує в цьому році почати будівництво дороги до села Верхня Рожанка.

Довідка Finance.ua:

  • ТОВОККО-рітейл” (Славське) створено в 2000 році.
  • Згідно з держреєстром, власником 99% компанії станом на січень-2018 є ПАТ “Концерн Галнафтогаз”, кінцевим бенефіціаром – Віталій Антонов.
  • Статутний капітал підприємства становить 2 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас