Алгоритм AISense дозволить згадати всі розмови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Алгоритм AISense дозволить згадати всі розмови

Технології&Авто
609
Нова компанія машинного навчання AISense збирається надати людям можливість запам’ятати всі розмови, які вони коли-небудь вели. Система голосової транскрипції дозволить їм отримувати повний письмовий запис випадкових діалогів або запланованих зустрічей та лекцій.
Спочатку AISense вела записи нарад у співпраці з сервісом відеоконференцій Zoom, автоматично створюючи транскрипцію переговорів. Такого роду послуги надають і інші компанії, в тому числі, такі гіганти як Google, Microsoft або Amazon, але конкурентна перевага AISense полягає в тому, що компанія орієнтована на обробку тривалих розмов. І не планує обмежуватися відео-конференціями, ставлячи собі за мету дати людям можливість транскрибувати будь-яку розмову, де і коли б вона не відбувалася.
«Розмови відбуваються в будь-який час, заплановані чи ні, – каже Сем Лян, глава AISense. – Якщо я випадково зустрівся з кимось, і ми поговорили 10 хвилин, ми обмінялися величезною кількістю інформації. Втрачати її мені не хочеться».
Тут відразу виникає проблема машин, що постійно слухають людину, і законності ведення запису без згоди всіх учасників. Зрозуміло, за словами Ляна, ніяких законів компанія порушувати не збирається. Втім, в найближчих планах AISense – обмежитися записом ділових зустрічей і університетських лекцій.
AISense зібрала $10 млн інвестицій в першому раунді фінансування. Зараз система транскрибування перебуває на етапі бета-тестування обмеженим числом користувачів, але компанія збирається незабаром інтегрувати її в Zoom, а також в окремий додаток, який дозволить кожному записати і зберегти текст розмови, повідомляє Venture Beat.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас