Розумний пристрій, включений в розетку, складе список покупок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розумний пристрій, включений в розетку, складе список покупок

Технології&Авто
425
Якщо піднести штрих-код до індикатора Lystr, він підключається до wi-fi і автоматично додає назву продукту в додаток на смартфоні. Також датчик реагує на голосові команди і може ділитися вашим списком покупок з іншими членами сім’ї, повідомляє New Atlas.
Що може бути простіше, ніж взяти аркуш паперу і написати на ньому список покупок? Може, і нічого, але творці пристрою Lystr готові з цим посперечатися. Девайс вставляється в розетку на кухні і складає шопінг-список у вашому смартфоні, скануючи штрих-коди продуктів або просто слухаючи голосові команди.
Lystr перебуває в режимі очікування весь час, поки не використовується, але миттєво оживає, якщо піднести штрих-код до його світлодіодного індикатора. Після чого він сам підключається до домашнього wi-fi і автоматично додає назву продукту в список покупок в пам’яті смартфона. Про те, що штрих-код успішно зчитаний, пристрій повідомляє миготінням зеленого вогника і звуковим сигналом. Поки Lystr працює тільки з додатком для iOS, але скоро буде доступна версія для Android.
Якщо у речей або продуктів немає штрих-коду, або якщо у вас зайняті руки, ви можете просто сказати: «Гей, Lystr, додай помідори!» (або що завгодно замість помідорів). І пристрій негайно це зробить.
Завдяки безкоштовному додатку, ви можете ділитися своїм списком покупок з іншими членами сім’ї, а також вручну додавати пункти в список або створювати окремі шопінг-списки для кожного конкретного магазину.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас