Оборонний комітет Ради схвалив законопроект про реінтеграцію Донбасу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оборонний комітет Ради схвалив законопроект про реінтеграцію Донбасу

Казна та Політика
661
Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони схвалив проект закону “Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях”, передає кореспондент РБК-Україна.
“Ставлю на голосування проект закону “Про особливості державної політики та забезпечення державного суверенітету на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях”(№7163), поданий президентом України Петром Порошенком”, – заявив голова комітету Сергій Пашинський.
Він доручив секретаріату створити робочу групу, яка доопрацює законопроект до другого читання. Нагадаємо, проект закону №7163 зареєстрований у Верховній Раді 4 жовтня. Документ визначає нову правову основу “для вирішення завдання відсічі ворожої агресії на Донбасі, а в перспективі – для відновлення територіальної цілісності України в межах міжнародно визнаних кордонів”.
Законопроект описує правовий режим окремих районів Донецької та Луганської областей як тимчасово окупованої території України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас