Порошенко обговорив участь "дочки" General Electric у модернізації Укрзалізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко обговорив участь "дочки" General Electric у модернізації Укрзалізниці

Казна та Політика
360
Президент Петро Порошенко провів зустріч з президентом і виконавчим директором американської компанії General Electric Transportation пані Джеймі Міллер, під час якої обговорювалися перспективи участі американської сторони у модернізації Укрзалізниці.
Про це повідомляє прес-служба глави держави.
“Глава держави відзначив плідний розвиток політичного діалогу між Україною та США, який ефективно сприяє активізації двосторонньої економічної співпраці, у тому числі залученню провідних американських компаній до України”, – йдеться у повідомленні.
Під час зустрічі були обговорені перспективи участі американської сторони у модернізації ПАТ “Укрзалізниця”, зокрема у оновленні парку локомотивів українського підприємства.
Порошенко висловив сподівання, що подальше співробітництво з General Electric Transportation сприятиме посиленню транспортного, транзитного та експортного потенціалу нашої країни.
За його словами, стратегічна співпраця з General Electric Transportation з локалізацією виробництва на українській території стане проривом у двосторонній взаємодії в сфері модернізації транспортного сектору України.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас