У власників карток WOG Pride стали зникати накопичені бонуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У власників карток WOG Pride стали зникати накопичені бонуси

Кримінал
2741
Українські водії, які заправляються в українській мережі АЗС WOG, стали скаржитися в соцмережах на невідомо куди списані бонуси, за які можна, крім іншого, купувати пальне і їжу на заправках.
Інші ж зазначають, що за бонусною карткою виявляється проведений товар, який водій не купував.
У самій компанії WOG підтвердили наявність звернень здивованих клієнтів і запевнили, що всі «загублені» бали повертають на картку.
«Звичайно, якщо клієнт звертається до нас на гарячу лінію або фейсбук-сторінку зі скаргою про списання бонусів, ми розглядаємо кожен випадок окремо і повертаємо втрачені клієнтом бонуси йому на баланс. Оскільки ми будуємо довгострокові лояльні відносини з клієнтом», — розповіли в прес-службі мережі.
У компанії пов’язують випадки зникнення бонусних балів, що почастішали, з розгулом шахраїв, які все частіше цікавляться системами лояльностей українських компаній, оскільки ті не так добре захищені.
«Кілька десятків звернень надійшло за останні півроку – з травня по вересень, коли почався активний сезон подорожей. Тому для всіх своїх клієнтів ми проводимо sms-розсилку з нагадуванням встановити pin-код», – додали в прес-службі.
І попередили, що без додаткового захисту гарантувати збереження бонусних коштів не можуть.
«Для того, щоб захистити свою картку ПРАЙД від випадків шахрайства, ми рекомендуємо кожному клієнту встановити індивідуальний ПІН-код, за аналогією з банківською карткою. Якщо клієнт не встановлює такий захист, звичайно, можливий варіант, коли стороння людина зможе скористатися вашою карткою і накопиченими бонусами, якщо ви, скажімо, її втратите», — додали в WOG.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас