Біткоїновий фонд відмовився від лістингу на NYSE Arca через недостатню відкритість SEC — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткоїновий фонд відмовився від лістингу на NYSE Arca через недостатню відкритість SEC

Фінтех і Картки
161
Електронний біржовий майданчик NYSE Arca відкликав заявку на лістинг інвестиційного фонду Bitcoin Investment Trust, що належить Grayscale Investments, з Комісії з цінних паперів і бірж (SEC) у зв’язку з побоюваннями, що угода навряд чи отримає схвалення регулятора, повідомляє агентство Bloomberg.
В даний час папери Bitcoin Investment обертаються на позабіржових майданчиках, фонд є одним з небагатьох інструментів інвестування в криптовалюти для інституціональних інвесторів. Його акції з початку 2017 року подорожчали майже на 500%.
“Grayscale уважно відстежує зміни регулювання на цих ринках. Незважаючи на те, що регулювання ринку цифрових валют продовжує розвиватися швидкими темпами, на даний момент Grayscale не вважає, що воно змінилося достатнім чином, щоб підштовхнути SEC схвалення заявки Bitcoin Investment Trust”, – йдеться в повідомленні Grayscale.
Раніше в цьому році SEC відхилила дві заяви на розміщення аналогічних криптовалютних продуктів. Разом з тим Grayscale має намір підтримувати контакти з регулятором, щоб повернутися до питання про лістинг, коли дозволять умови. За Grayscale стоїть інвестор Баррі Сілберт, засновник і голова Digital Currency Group.
Як пише Financial Times, на кінець серпня вкладення Bitcoin Investment Trust у криптовалюту становили $800 млн.
Ціна біткоїна на початок 2017 року становила менше ніж $1000, в березні вона вперше перевищила вартість унції золота, а до теперішнього часу підскочила до більш ніж $4,1 тис.
У п’ятницю біткоїн, ефір та інші цифрові валюти дешевшають через заборону на ICO і маржинальні угоди з критовалютами в Південній Кореї. За даними Coinbase, курс біткоїна впав на 3,5%, ефіру – на 5,7%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас