LG представила новий смартфон з вбудованим ультразвуковим відлякувачем комарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG представила новий смартфон з вбудованим ультразвуковим відлякувачем комарів

Технології&Авто
492
Компанія LG представила новий смартфон K7i, який є ексклюзивом для ринку Індії. Як завжди, не виключено, що в майбутньому з’явиться версія цього апарата для інших ринків, але поки про це нічого не відомо.
З першого погляду це звичайний бюджетний смартфон з 5-дюймовим екраном з роздільною здатністю HD (1280х720 пікселів), 2 ГБ ОЗУ, 16 Гб флеш-пам’яті і неназваним чотириядерним CPU. Більше того, пристрій працює під управлінням старої ОС Android Marshmallow і поки нічого не вказує на отримання в майбутньому оновлення до Nougat або Oreo. Але є в цьому апараті одна вельми цікава особливість, якої немає навіть у флагманських смартфонах – вбудований ультразвуковий відлякувач комарів. Власне, саме цим нас і зацікавив даний апарат.
Функціональність ця, названа Mosquito Away, вже давно присутня в ряді інших продуктів LG – в кондиціонерах, пральних машинах і навіть телевізорах. Схоже, виробник вирішив, що пора поширити її і на смартфони.
Поки неясно, наскільки ефективною є технологія Mosquito Away і чи дійсно вона працює так, як заявлено. Оскільки існує думка, що функція Mosquito Away – міф, тобто маркетинговий прийом. Ентомолог і глава консультативної ради Нідерландського фонду малярії Барт Кнолс повідомив виданню, що ніяких наукових доказів того, що ультразвук відштовхує комарів, «немає взагалі». До слова, у 2006 році він отримав Шнобелівську премію з біології, довівши, що самку малярійного комара однаково приваблює запах сиру і запах людських ніг.
Так чи інакше, за суму, еквівалентну $121, можна отримати не тільки смартфон, але ще і хибне відчуття безпеки від докучливих, а часом і небезпечних для здоров’я комарів. Ну і ще Android Marshmallow. Безумовно, це пропозиція, від якої важко відмовитися.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас