День фінансів, 26 вересня: Податки з біткойнів і альпійське повітря за $21 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 26 вересня: Податки з біткойнів і альпійське повітря за $21

594
У вівторок, 26 вересня, багато хто виявив готовність до дій. Вирішуйте, наскільки вони адекватні:
  • Брати податки з біткойнів. Таку пропозицію висловив експерт, керуючий партнер компанії Capital Times Ерік Найман, повідомивши, що “власники біткоїнів, як і їх видобувачі, тепер повинні будуть платити податки з отриманих доходів від торгівлі криптовалютою — 18% прибуткового податку і 1,5% військового збору”.
  • Блокувати зближення України з Євросоюзом. Таку готовність висловила Угорщина після прийняття нового закону про освіту в Україні, згідно з яким національним меншинам у школах викладатимуть всі предмети, крім рідної мови, українською мовою.
  • Раніше топити – більше платити? В Кабміні повідомили, що в Україні опалювальний сезон може розпочатися раніше від запланованих термінів. Питання – чи потрібно це споживачам і чи готові вони платити раніше і, відповідно, більше.
  • Поки швейцарці збираються продавати повітря. Швейцарська компанія почала продавати альпійське повітря в форматі аерозолю у флаконах по сім літрів. Такого флакона повинно вистачити на 120 подихів. Виробники хочуть експортувати альпійське повітря в найбільш забруднені міста світу.
  • Японці хочуть випускати валюту для смартфонів на зло Alibaba. Банки Японії оголосили про запуск нової валюти для смартфонів. Консорціум японських банків отримав від центрального банку та фінансового регулятора країни схвалення на створення власної цифрової валюти. Цю валюту передбачається використовувати для оплати товарів і переказу грошей за допомогою смартфонів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас