Компанія Dragon Capital придбала ТРК "Радіо-Ера" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Dragon Capital придбала ТРК "Радіо-Ера"

Фондовий ринок
428
Інвесткомпанія Dragon Capital завершила угоду з придбання телерадіокомпанії ТОВ “Телерадіокомпанія “Радіо-Ера”.
Відповідно до прес-релізу ІК, радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом “Новое время” і однойменним інформаційним інтернет-порталом.
Сума угоди в прес-релізі не оголошується.
Прес-служба зазначає, що курирувати всі медіа в портфелі Dragon Capital продовжить головний редактор журналу та сайту “Новое Время” Віталій Сич. Керівником проекту “Радіо-Ера FM” стане Валерій Калниш, який раніше очолював газету “Комерсант-Україна”, радіо “Вести”, а також інтернет-портал “РБК-Україна”.
“Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки не плануємо революційних змін на радіостанції”, – заявив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.
Компанія також зазначає, що найближчим часом новий власник станції планує збільшити інвестиції в технічне оснащення “Радіо-Ера FM”.
“Ми впевнені, що радійний досвід колективу “Ери” з одного боку, а digital-досвід і журналістська практика редакції “Новое Время” з іншого, дадуть значний синергетичний ефект”, – зазначив В.Сич.
ТОВТРК “Радіо-Ера” було зареєстровано в 1998 році. Його статутний капітал становить 300 тис. грн. Кінцевим бенефіціаром ТРК до купывлы була фізособа-резидент Антон Симоненко.

Довідка Finance.ua:

  • “Драгон Капітал” заснована в 2000 році. Одна з найбільших інвесткомпаній України. Працює в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас