Land Rover випустить нову модельну лінійку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Land Rover випустить нову модельну лінійку

Технології&Авто
652
Jaguar Land Rover (JLR) до 2020 року випустить нову модельну лінійку, яка отримає назву Road Rover, повідомляє Autocar з посиланням на власні джерела.
Перша модель сімейства Road Rover буде розкішним електромобілем. Який він отримає кузов – поки що не відомо. Проте повідомляється, що у нього будуть “позашляхові” якості. Цілком можливо, що мова йде про кросовер. Він орієнтований, насамперед, на такі країни, як США і Китай. В Європі він, звичайно, теж з’явиться, але пізніше.
Ця новинка з точки зору оздоблення салону, технологій і дизайну повинна конкурувати з Mercedes-Benz S-Class. Ми не знаємо, яка у неї буде силова установка (йдеться лише про два електромотори). Передбачається, що на одній підзарядці такий електрокар зможе проїхати близько 500 км, а розгін до 100 км/год у нього складе 5,5 секунди.
JLR поки що зберігає сувору таємницю про сімейство Road Rover. Англійським журналістам поки що тільки вдалося дізнатися, що першу таку модель публіці покажуть в кінці 2019 року, а в продажу вона з’явиться одразу після цього. Її вартість складе близько 90 000 фунтів стерлінгів.
Road Rover розробляється англійцями разом з новим поколінням XJ. Вони створюються на новій алюмінієвій платформі, сумісній в тому числі і з електричною силовою установкою.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас