Апартаменти за біткоїни: в Туреччині пропонують — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Апартаменти за біткоїни: в Туреччині пропонують

Фінтех і Картки
733
Проект MiaVita Beytepe в Анкарі оголосив, що його розкішні апартаменти доступні для купівлі за біткоїни. Якщо знайдеться покупець, то це буде перша угода з нерухомості в Туреччині, здійснення з використанням біткоїнів.
Ердал Далдабан, власник Керуючої компанії з управління проектами пояснює: “Ми вирішили реалізувати наші апартаменти за біткоїни, враховуючи зростаючий інтерес до криптовалют серед турецьких інвесторів”.
Далдабан запевняє потенційних інвесторів, що «біткоїн не залежить від грошово-кредитної політики інших держав, оскільки не прив’язаний до жодної фіатної валюти і центробанку».
Агентство з регулювання та нагляду у банківській сфері Туреччини опублікувало заяву в 2013 році, в якій підтверджується законність біткоїна.
Згідно з цією заявою, біткоїн не вважається електронними грошима відповідно до турецького законодавства, «отже, нагляд за ним неможливий в рамках закону».
Хоча Туреччина не публікувала нових заяв щодо біткоїна з 2013 року, Агентство з регулювання та нагляду у банківській сфері Туреччини оголосило, що воно буде прагнути «запобігти використанню альтернативних методів розрахунків, таких як біткоїн, ethereum і ripple в незаконній діяльності, пов’язаній з азартними іграми» як частина ініціативи, спрямованої на боротьбу з азартними іграми на чорному ринку.
У серпні минулого року єдина криптовалютна біржа Туреччини, BTCturk, оголосила, що припиняє свою діяльність через нездатність знайти банківського партнера, що означає, що, незважаючи на правовий статус біткоїна в Туреччині, вітчизняні фінансові інститути не наважуються співпрацювати з криптовалютными підприємствами.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас