Гройсман назвав галузь, від якої безпосередньо залежить економічний успіх України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гройсман назвав галузь, від якої безпосередньо залежить економічний успіх України

Казна та Політика
4732
Уряд розглядає машинобудування як одну з найважливіших комплексних галузей промисловості, від якої залежить подальший економічний успіх України.
Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман в привітанні працівників галузі з професійним святом – Днем машинобудівника, повідомляє урядова прес-служба.
«Українські машинобудівники, маючи значний досвід, розробляють і проектують складні системи і прилади: побутову техніку і засоби радіозв’язку, обладнання для легкої і харчової промисловості, верстати та агропромислову техніку. Наше виробництво включає в себе хімічне і будівельне машинобудування, обладнання для видобутку корисних копалин і підприємств важкої промисловості. Українські фахівці авіакосмічної галузі мають високу репутацію на світовій арені», – підкреслив Гройсман.
Він зазначив, що в Україні виробляється також чимало складної військової техніки, яка відповідає сучасним стандартам і робить Збройні Сили України одними з найбільш боєздатних у Європі.
«Українські лікарні забезпечуються сучасним обладнанням, що вироблене в Україні й дозволяє діагностувати і лікувати складні захворювання. Фактично, існують цілі галузі промисловості, які можуть забезпечити українські машинобудівники. І разом ми здатні відновити наш потенціал», – підкреслив глава уряду.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас