50 тисяч клієнтів вже становили UKRSIB Online — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

50 тисяч клієнтів вже становили UKRSIB Online

Фінтех і Картки
120
Понад 50 тисяч клієнтів вже оцінили переваги нового інтернет-банкінгу UKRSIB Online, який банк запустив лише два тижні тому. Саме стільки клієнтів зареєструвалися продовж 12 днів.
Наразі левову частку реєстрацій в UKRSIB Online посідає Інтернет – 64%. Крім того, майже 30% користувачів скористалися мобільним додатком. До речі, за даними google play market, UKRSIB Online посідає перше місце у розділі “Фінанси, що набирають популярність”, та 3-те “Фінанси – Топ безкоштовні”. Вісім з десяти користувачів дають найвищу оцінку мобільному додатку.
Найпопулярніші функції онлайн-оплат – це поповнення мобільного телефону, перекази між своїми картками, на інші рахунки, сплата кредитів та рахунків за комунальні послуги.
Мета UKRSIBBANK зробити фінансове життя клієнтів успішним, безпечним і простим. Ми працювали над цією програмою, щоб спростити та покращити користування банківськими послугами, зробити фінансове життя клієнтів більш комфортним. Програма дозволяє розблокувати чи заблокувати картки постійно чи тимчасово, здійснити перекази між картками, управляти депозитами, зробити регулярними поповнення мобільного рахунку, погасити кредит та ще безліч іншого. Також програма містить “персонального фінансового менеджера”, який допомагає контролювати усі витрати.
Для початку роботи в UKRSIB Оnline достатньо лише зареєструватися на сторінці нового інтернет-банкінгу чи у мобільному додатку для iOS та Android. Користуватися сервісом буде зручно як з комп’ютера, так і зі смартфона чи планшета.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас