Lufthansa припинить фінансувати захист журавлів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa припинить фінансувати захист журавлів

Світ
501
Німецька авіакомпанія Lufthansa, що використовує зображення журавля на своїх логотипах, припиняє підтримку товариства захисту цих птахів, спонсором якого вона була протягом 26 років.
Авіаперевізник повідомив про те, що до кінця 2017 року відмовиться від фінансової допомоги Німецькому товариству захисту журавлів. Прес-секретар Lufthansa пояснила, що компанія переглядає свою стратегію громадської діяльності і буде орієнтуватися на гуманітарну і соціальну сфери.
Після виходу Lufthansa з проекту, природоохоронне суспільство позбудеться третини свого бюджету. Підтримка авіакомпанії була відчутною для організації, заявив керівник Німецького товариства захисту журавлів Гюнтер Новальд.
Члени організації разом з вченими з інших країн досліджують поведінку журавлів у шлюбні періоди та під час сезонних перельотів. На півночі землі Мекленбург – Передня Померанія щоосені роблять зупинки 120 тис. цих пернатих у період міграції з півночі Європи до місць зимівель в Іспанії та Франції.

Довідка Finance.ua:

  • Lufthansa використовує зображення журавля як фірмову емблему вже близько 100 років.
  • Групі Lufthansa у сфері пасажирських авіаперевезень крім однойменного бренду належать Austrian Airlines, Swiss Airlines, Eurowings та Brussels Airlines, а також частка в турецькій SunExpress.
  • В 2016 році вони перевезли рекордну кількість пасажирів – 109,67 млн осіб.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас