День фінансів, 22 вересня: смерть найбагатшої жінки, техогляд-фейк і новий вірус Android — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 22 вересня: смерть найбагатшої жінки, техогляд-фейк і новий вірус Android

1404
День фінансів, 22 вересня, пройшов, як у пісні співається – “від печалі до радості”…
Печаль:
Померла найбагатша жінка в світі. Дочка засновника косметичної групи L’Oreal Ліліан Бетанкур, найбагатша жінка в світі за версією журналу Forbes, померла у віці 94 років.
На Android знову новий вірус. Троян Svpeng, який викрадає дані банківських карток, проникає в телефон під виглядом фальшивого Flash-плеєра.
Банки почнуть активніше вибивати проблемні кредити. Заступник глави НБУ Катерина Рожкова заявила, що регулятор планує активніше, ніж раніше, підштовхувати банки до роботи з проблемними позичальниками.
Радість:
Техогляд як нова умова в’їзду в ЄС: заява виявилася фейком. Інформація Мінінфраструктури про те, що всі автомобілі, які їдуть з України до країн-членів ЄС, з 2018 року мусять обов’язково мати талон проходження технічного огляду, не відповідає дійсності. Про це йдеться в коментарі керівника відділу преси та інформації представництва Євросоюзу Юргіса Вілчінскаса.
Тест двигунів найбільшого в світі літака Stratolaunch пройшов успішно. Приватна компанія провела тестування двигунів найбільшого в світі літака. Всі шість турбореактивних двигунів повітряного судна успішно пройшли тестові процедури.
МВФ бачить в Україні “апетит до реформ”. У Міжнародному валютному фонді вважають, що Україна здатна проводити необхідні реформи, які б стимулювали економічне зростання.
До 2020 року планується знизити боргове навантаження до 55% ВВП. Данилюк зазначив, що уряд планував проект держбюджету на 2018 рік, виходячи не з витрат і побажань, а з доходів і реальних можливостей.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас