Renault показав літаючі машини-бульбашки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault показав літаючі машини-бульбашки

Технології&Авто
698
Компанія Renault спільно з британським коледжем мистецтва і дизайну імені Святого Мартіна провела конкурс серед студентів, за умовами якого їм необхідно було розробити транспортні засоби майбутнього. Переможцем стала 23-річна китаянка Ючен Цаї, яка представила проект скляних “бульбашок”, що літають, – про це пише Сегодня.
Ідея отримала назву The Float. Транспортний засіб являє собою скляну сферу без коліс: пристрій може переміщатися в будь-якому напрямку, а пересувається він, використовуючи магнітну левітацію.
Сфера розрахована на одну або двох осіб. При цьому, завдяки магнітному поясу зовні, транспортні засоби можуть приєднатися один до одного і пересуватися разом. Пасажири цих сфер отримають можливість спілкуватися один з одним з використанням спеціальної звукової системи.
“Бульбашки” також отримали можливість зміни положення крісла і скло з регульованим ступенем прозорості.

Проект Цаї передбачає, що викликати одну зі сфер собі можна буде за допомогою мобільного додатку на смартфоні. Автор розробки зазначає також, що транспортний засіб можна буде орендувати як для одноразової поїздки, так і на кілька днів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас