День фінансів, 21 вересня: недовіра до Bitcoin, махінації з землею і невловимий Саакашвілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 21 вересня: недовіра до Bitcoin, махінації з землею і невловимий Саакашвілі

1035
Четвер, 21 вересня. Від стеження до слідств:
Стеження:
Стежити за ремонтом доріг. Вам набридли ями на дорогах і неякісний ремонт? Не впадайте у відчай, незабаром (як запевняє Володимир Омелян) кожен українець зможе стежити за ремонтом доріг онлайн. Чи допоможе це зробити дороги кращими, окреме питання. Але можна буде подивитися, що конкретно робить техніка на тій чи іншій ділянці і взагалі чи присутня вона там.
WSJ стежить за Bitcoin. На думку журналістів видання, можливості криптовалют занадто обмежені, що заважає їх поширенню. До того ж, якщо ціна Bitcoin залежить від того, чи зможе він замінити долар, то його вартість дорівнює $0. Кажуть, що головна проблема полягає в тому, як працює Bitcoin.
Поки влада стежить за зростанням ВВП Згідно із заявою Порошенка, економіка України зростає вже шість кварталів поспіль. Керівники підприємств, згідно з опитуваннями Національного банку України, фіксують зростання оптимістичних очікувань щодо розвитку макроекономічної ситуації.
…У Європарламенті не перестають стежити за Україною. У Європейському парламенті занепокоєні з приводу швидкості здійснення реформ в Україні та їх незавершеності. Особливо турбують Європарламент дві сфери.
Слідства:
Земля біля моря. Колишній глава Якимівської райадміністрації незаконно передав у власність 41 земельну ділянку загальною площею 70,87 га. Зазначені земельні ділянки отримали 39 громадян нібито для ведення особистого сільського господарства.
Здрастуй гроші, Новий Рік. СБУ спіймала на гарячому одного з депутатів міської ради та його помічника, який вимагав гроші з торгових точок, орієнтованих на обслуговування хасидів.
“Не“вловимий Саакашвілі. Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, за якої умови екс-главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі в Україні затримувати не будуть.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас