Apple визнала наявність проблем зі з'єднанням в нових Apple Watch — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple визнала наявність проблем зі з'єднанням в нових Apple Watch

Технології&Авто
562
Apple Inc. визнала наявність проблем з мережевим з’єднанням свого нового “розумного” годинника Apple Watch 3.
Як говориться в прес-релізі компанії, проблема виникає при спробі приєднання до неавторизованої Wi-Fi мережі, і Apple шукає способи виправити цю несправність.
Раніше про різні помилки повідомляли журналісти, які отримали пристрій для тестування. Зокрема, годинник міг зазнавати труднощів зі здійсненням дзвінків, підключенням до віртуального помічника Siri і підтримкою з’єднання з мережею.
Як повідомлялося, Apple Watch 3 стане першим годинником Apple з можливістю підключення до стільникових мереж LTE. Іншими словами, користувачам не потрібно постійно мати при собі і смартфон, і годинник, і вони можуть здійснювати і відповідати на дзвінки тільки з годинника. У Росії продажі новинки стартують 29 вересня.
Apple Watch стали першим продуктом з абсолютно нової категорії, поданим з моменту, коли Apple очолив Тім Кук. The Wall Street Journal розглядає “розумний” годинник як орієнтир, за яким можна судити про здатність компанії створювати інноваційні товари. За весь час компанія продала близько 30 млн таких пристроїв і є беззаперечним лідером у цьому сегменті, відзначають аналітики IDC.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас