В український автопром будуть залучати китайський капітал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В український автопром будуть залучати китайський капітал

Казна та Політика
657
В український автопром будуть залучати китайський капітал. Також планується співпраця українських компаній, університетів, інститутів з промисловими і інвестиційними організаціями КНР.
У Китаї відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між асоціацією «Укравтопром», компанією Telematics Industry Application Alliance (TIAA) і Українським Домом в Пекіні.
Як повідомили в «Укравтопромі», підписаний Меморандум – це перший крок в організації спільної діяльності з розвитку «інтернету машин» – Internet of Vehicles (IoV) і транспортної телематики.
Для задоволення потреб автомобільної галузі та ринку України в передових технологіях учасники Меморандуму планують створити Центр співпраці, функціями якого будуть, крім пошуку і закупівель продукції, технологій, програмного забезпечення, також залучення китайського капіталу в український автомобільний сектор, забезпечення співпраці українських компаній, університетів, інститутів з китайськими промисловими і інвестиційними організаціями, створення технологічних центрів і лабораторій, допомога в розробці спільних технологій і продуктів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас