Обзор акцій компанії Oracle — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обзор акцій компанії Oracle

Фінтех і Картки
45
Oracle – один з найбільш відомих постачальників програмного забезпечення для інформаційного управління, систем управління базами даних (СУБД), систем хмарного обчислення та інших послуг. За повідомленням аналітичного відділу компанії Trade12, реляційна СУБД технологічного гіганта вважається першою системою управління базами даних з підтримкою мови запитів SQL, що тепер є повсякденним явищем в технологічній промисловості.
Компанія була заснована у 1977 році Ларрі Еллісоном, Бобом Майнером та Едом Уатером. Зараз компанія спеціалізується на виготовлені різного корпоративного програмного забезпечення, хмарних продуктів та послуг, а також програмного забезпечення для управління ланцюжками постачань.

Виручка

Очікується, що квартальна виручка Oracle Corp збільшиться на 6.9%. за рахунок агресивного фокуса технологічного гіганта на хмарному бізнесі.
За підсумками першого кварталу 2018 року, чистий дохід постачальника програмного забезпечення, як очікується, складе $2.21 млрд або 52 центи за кожну акцію.
«Ці кошти стартапа будуть спрямовані в даний бізнес», — відмітив спів-керівник компанії Марк Хард. «Зараз ми маємо представництва у всіх важливих країнах…тому, ви будете спостерігати за збільшенням прибутку».
Більш того, загальна квартальна виручка, як очікується, складе в межах між $9.19 млрд та $8.59 млрд. Досягненню таких показників сприятиме отриманий квартальний прибуток компанії від її хмарного підрозділу. Надбання NetSuite також простимулює зростання виручки технологічного гіганта, що, як очікувалось, підвищило виручку від хмарного підрозділу на 62% до $1.067 млрд, в той час як платформа та інфраструктурний бізнес зросте як мінімум на 28%.
Спів-засновник та представник компанії Ларрі Еллісон надав дивовижну відповідь, коли в нього поцікавились стосовно стратегії придбання. Еллісон відмітив, що «Ніхто не може купити». Він акцентував увагу на корпоративних стратегіях, які повинні надати програмну варіативність банка даних Oracle для «хмарної» клієнтури на клієнтському симпозіумі Oracle Open World, який відбудеться у жовтні.
«Тому я вважаю, що це в першу чергу відбудеться за рахунок внутрішніх розроблених технологій і нашого хмарного бізнесу, який швидко зростає, а також нашої нової автономної бази даних», додав Еллісон.
Щоб бути в курсі останніх новин, підписуйтесь прямо зараз на Trade12.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас