Серійна версія електромобіля Porsche Mission E надійде в продаж наприкінці 2019 року за ціною Porsche Panamera — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Серійна версія електромобіля Porsche Mission E надійде в продаж наприкінці 2019 року за ціною Porsche Panamera

Технології&Авто
550
Керівник компанії Porsche Олівер Блум повідомив журналістам в кулуарах Франкфуртського автосалону, що перший повністю електричний спорткар бренду Mission E гарантовано з’явиться у продажу в кінці 2019 року, при цьому буде коштувати стільки ж, скільки і Porsche Panamera в початковій комплектації.
Зазначимо, що цей п’ятидверний спортивний фастбек коштує по-різному на різних ринках, але якщо говорити про США, то там вартість Panamera стартує з позначки $85 тис. Якщо Porsche Mission E дійсно отримає такий цінник, то він може скласти досить сильну конкуренцію подібній за форматом Tesla Model S. Для порівняння, найдоступніша версія Model S 75 обійдеться американському покупцеві в $69,5 тис, далі йде повнопривідна модифікація 75D за $74,5 тис., версія з більш ємним акумулятором 100D за $94 тис. і, нарешті, топова Tesla Model S P100D за $135 тис..
Під час інтерв’ю Олівер Блум також зазначив, що дизайн серійної версії Porsche Mission E «буде дуже схожий на той, що ми побачили два роки тому у Франкфурті, але при цьому все ж таки буде трохи відрізнятися». Цього слід було очікувати, оскільки концептуальні моделі практично ніколи не йдуть на конвеєр без втручання технологів, які намагаються спростити і здешевити складання автомобіля.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас