Нова версія додатку Google розкрила одну з функцій Pixel 2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова версія додатку Google розкрила одну з функцій Pixel 2

Фондовий ринок
2329
Google полюбляє залишати підказки і пасхалки у своїх сервісах, що дозволяють дізнатися про майбутні продукти та плани компанії. Наприклад, при вивченні коду останньої бета-версії додатка Google (7.12) були виявлені ще не доступні зміни в самій програмі, згадки про нові функції віртуального помічника Assistant і підтвердження однієї з особливостей майбутніх смартфонів Pixel другого покоління. Так, користувачі зможуть налаштувати колір і форму фірмового пошукового віджета Google Bar.
Крім того, користувачі нових смартфонів зможуть самостійно налаштувати слово або фразу для запуску Google Assistant. Також з’явиться можливість налаштування голосу помічника. Сам же Google Assistant отримає розширені можливості управління відтворенням подкастів. Але найголовніше, що асистент зможе одночасно виконувати кілька завдань за командою.
Також в коді бета-версії Google 7.12 було знайдено згадку нової функції Active Edge. Зокрема, була виявлена наступна фраза: «Щоб змінити налаштування жесту стиснення, перейдіть до налаштувань Active Edge вашого телефону». Це вкотре вказує на те, що майбутні смартфони Pixel другого покоління зможуть реагувати на стиснення, як це реалізовано в HTC U11. Наприклад, якщо стиснути смартфон в руці, можна буде активувати Google Assistant.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас