Нафта слабо дешевшає у вівторок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта слабо дешевшає у вівторок

Енергетика
183
Ціни на нафту еталонних марок слабо знижуються у вівторок в очікуванні даних про комерційні запаси нафти в США, які будуть опубліковані 20 вересня.
За підсумками минулого тижня паливо подорожчало приблизно на 5%, що також не сприяє подальшому підвищенню ринку, відзначають експерти.
Крім того, трейдери чекають підсумків міністерської зустрічі країн ОПЕК і держав, що не входять до організації, з моніторингу угоди про скорочення видобутку нафти, яка відбудеться в п’ятницю.
Листопадові ф’ючерси на нафту марки Brent на лондонській біржі ICE Futures на 8:13 за Києвом подешевшали на $0,1 (0,18%) – до $55,38 за барель. На торгах в понеділок їх ціна опустилася на $0,14 (0,25%).
Котирування ф’ючерсів на нафту WTI на жовтень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) вранці у вівторок торгуються на рівні закриття попереднього дня – $49,91 за барель. За підсумками минулої сесії їх ціна збільшилася на $0,02 (0,04%).
“Йде перетягування каната. З одного боку, кількість бурових установок впала до найнижчого рівня з червня. З іншого, запаси нафти продовжують рости через те, що ураган “Харві” викликав сум’яття на НПЗ в Мексиканській затоці”, – зазначає старший аналітик GasBuddy Патрік ДеХаан.
Американські НПЗ повідомляють про те, що відкладають плановий ремонт після перебоїв в роботі, викликаних ураганом “Харві”.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас