У Британії розробляють безпілотного електроприбиральника вулиць (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії розробляють безпілотного електроприбиральника вулиць (фото)

Технології&Авто
342
Підрозділ автономного транспорту британської компанії Westfield, виробника спорткарів, оголосило про свої плани з розробки першої в Великобританії безпілотної електричної машини для прибирання вулиць.
Компанія, яка брала участь у створенні шаттла для 5-го терміналу аеропорту Хітроу і в випробуваннях безпілотників на дорогах південно-східного Лондона в квітні цього року, об’єднає зусилля з виробником прибиральних машин Johnston Sweepers і експертом з машинного зору Fusion Processing Ltd для розробки повністю нового автомобіля.
За словами Джуліана Тернера, глави Westfield, основна мета проекту – розробити технологію, яку можна було б використовувати для виявлення і видалення сторонніх об’єктів і сміття зі злітно-посадкових смуг і перонів, а також для підвищення ефективності прибирання вулиць.
У Британії розробляють безпілотного електроприбиральника вулиць (фото)
У планах – повністю замінити флот великогабаритних і важких дизельних машин меншими за розміром і легшими апаратами, які будуть розміщені в стратегічно важливих місцях і регулярно робитимуть прибирання виділеної для них території. «Замість того щоб простоювати без діла 80% часу, вони будуть зайняті на 90%», – говорить глава Westfield. Він сподівається, що прототип буде готовий до початку 2018 року, а випробування відбудуться в аеропортах Хітроу і Бірмінгем.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас