Допоможемо дітям разом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Допоможемо дітям разом

Особисті фінанси
14
Банк “ГЛОБУС” і “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” продовжують спільну доброчинну акцію.
Банк “ГЛОБУС” і Благодійний Фонд “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” продовжили проведення спільної акції “На добрі справи” з допомоги вихованцям столичного Святошинського будинку-інтернату для дітей з інвалідністю.
Зиму цього року синоптики обіцяють холодну й сніжну, тому хлопці вже активно готуються до непростого сезону і просять допомогти їм із надзвичайно корисною у великому господарстві річчю — снігоприбиральною машиною. З нею дітям з обмеженими можливостями буде значно легше прибирати чималу територію.
У рамках акції “На добрі справи” касири відділень Банку “ГЛОБУС” пропонують Клієнтам жертвувати решту, яку їм мають видати в касі, або виділити додаткові кошти на допомогу хлопчикам з інвалідністю, що потребують нашої допомоги, через благодійні скриньки.
Загалом за період проведення акції з 01.03.2017 по 01.09.2017 зібрано 23436,58 грн., зокрема за літній період — 9263,03 грн. Витрачено загалом — 42795,52 грн.
Щомісяця співробітники Благодійного Фонду, співробітники Банку “ГЛОБУС” та волонтери їздили до інтернату, щоб допомогти облаштувати територію (фарбували скульптури, лавки й ворота), завезти канцелярські товари (альбоми для малювання, розмальовки, фарби, фломастери, клей, пластилін, кольоровий папір, картон та інше), ігри для розвитку (пірамідки, кубики, шнурівки, пазли та інше), провести майстер-класи (вивчали кольори, розмальовували та гралися в ігри). До свята Великодня пригостили всіх вихованців пасками та бананами. Із залученням студентів Київського університету культури і мистецтв організували для дітей розважальну програму «Піратська вечірка» з призами-солодощами. Допомогли зібрати 20 вихованців інтернату в поїздку на оздоровлення у Скадовськ — купили гігієнічні приналежності та зібрали сумки й рюкзаки. Улітку хлопців також побалували овочами, фруктами та солодощами, закупили їм літнє взуття.
Нову поїздку в Інтернат заплановано на вівторок, 19 вересня. Долучайтеся!
Банк “ГЛОБУС” і БФ “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” щиро дякують усім небайдужим за допомогу дітям!
Допоможемо дітям разом
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас