PKO Bank Polski та MassChallenge розшукують 200 інноваційних стартапів у Центральній та Східній Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PKO Bank Polski та MassChallenge розшукують 200 інноваційних стартапів у Центральній та Східній Європі

Світ
172
Українські стартап-компанії отримали можливість взяти участь у програмах одного з найбільших акселераторів стартапів у світі – MassChallenge. Програма акселерації стартапів Центральної та Східної Європи Bridge to MassChallenge, розпочата спільно з найбільшим банком Польщі – PKO Bank Polski, що є стратегічним інвестором «Кредобанку», дозволить найкращим стартапам регіону розвинути свої ідеї та вивести бізнес на новий рівень.
Організатори програми очікують, що до участі в програмі зголосяться до 200 стартап-компаній з Центральної та Східної Європи, що вже мають перевірені клієнтами продукти та готові на розширення свого бізнесу, а також річний дохід не більше 2 мільйонів доларів США та зібране фінансування не більше 1 мільйона доларів. З надісланих заявок буде відібрано 25 фіналістів для участі у 4-денному boot camp у Варшаві, під час якого вони під керівництвом досвідчених менторів з США та Ізраїлю зможуть оцінити перспективність своїх рішень та клієнтів, а також ефективність засобів, необхідних для розширення свого бізнесу. Команди найкращих 10 стартапів у лютому вирушать на 4-денний boot camp у Бостоні (США), де проведуть серію зустрічей з представниками транснаціональних корпорацій, потенційними інвесторами і бізнес-партнерами та перевірять на практиці реальність своїх планів у розвитку. Реєстрація в програмі триватиме до 6 жовтня.
Програма Bridge to MassChallenge стане першим пілотним проектом MassChallenge у Центральній та Східній Європі, який діятиме на постійній основі з офісом у Варшаві. Очікується, що кожного року програма підтримуватиме до 80 стартапів з Центральної та Східної Європи, яким допомагатиме в прискоренні росту, розбудові діяльності та генеруванні прибутку.
«MassChallenge є одним з найвідоміших акселераторів стартапів у світі. Хочемо використати його потенціал та притягнути до Польщі найкращі стартапи з Центральної та Східної Європи та відкрити можливості для міжнародної експансії найкращих ідей. PKO Bank Polski – найбільший банк у регіоні, який додатково широко відкриває двері інноваціям. Сподіваємося, що серед стартапів, які зголосяться до участі в програмі, будуть і такі, з якими зможемо безпосередньо розпочати співпрацю», – говорить директор напрямку роздрібних клієнтів PKO Bank Polski Шимон Валах.
«Ми в «Кредобанку» щиро раді, що у програмі Bridge to MassChallenge зможуть взяти участь і стартапи з України. Запрошуємо молоді компанії з фінтех-сектору та інших галузей з оригінальними інноваційними ідеями реєструватися до участі та сподіваємося, що з допомогою програми вивести свою роботу на новий рівень зможуть чимало українських компаній», – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Марцін Мазурек.
MassChallenge є одним із найбільших у світі стартап-акселераторів, що за 7 років роботи підтримав 1211 стартапів, які з його допомогою залучили 2 мільярди доларів фінансування, згенерували 900 мільйонів доларів доходу та створили більш як 65 000 робочих місць. В Центральній та Східній Європі MassChallenge розпочинає роботу спільно з партнерами – PKO Bank Polski та Фундацією технологічного підприємництва, ще відомою як MIT Enterprise Forum Poland. Почесний патронат над програмою взяло Міністерство розвитку Польщі.
Отримати додаткову інформацію щодо участі в програмі акселерації стартапів та подати заявку на участь у програмі можна подати за адресою: www.pkobp.pl/fintech/bridge-to-masschallenge-warsaw . Окрім того, отримати консультації з питань програми можна буде на стенді «Кредобанку» під час конференції Lviv IT Arena, яка відбудеться у Львові 29 вересня – 1 жовтня. «Кредобанк» є ексклюзивним фінансовим партнером Lviv IT Arena.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас