SWIFT допоможе НКЦПФР впровадити міжнародні стандарти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SWIFT допоможе НКЦПФР впровадити міжнародні стандарти

Казна та Політика
242
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) і SWIFT домовились про співпрацю щодо впровадження міжнародних стандартів адміністративної звітності у фінансовому секторі.
Як повідомляє прес-служба регулятора, 13 вересня НКЦПФР та SWIFT уклали меморандум про співпрацю та спільне впровадження міжнародних стандартів адміністративної звітності у фінсекторі України.
Донором проекту технічної допомоги “Україна: реформування ринків капіталу – оцінка і вдосконалення стандартів і системи звітності НКЦПФР” виступив Європейський банк реконструкції та розвитку.
Фахівці SWIFT спільно з комісією будуть працювати у питаннях інвентаризації звітності та повідомлень НКЦПФР, стандартів і форматів повідомлень, інформаційних потоків, визначення прогалин у системі звітності та проблем на ринку, підготовці рекомендацій щодо можливості використання стандартів звітності ISO 20022, які використовуються в регламентах ЄС. А також у розробці плану вдосконалення стандартів звітності у фінансовому секторі України.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас