ГПУ купила 15 автомобілів Toyota Corolla в найдорожчій комплектації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ купила 15 автомобілів Toyota Corolla в найдорожчій комплектації

Технології&Авто
2021
Генеральна прокуратура України 13 вересня за результатами тендеру замовила ТОВВІДІ Автострада” легкові автомобілі на загальну суму 9,27 млн грн. Про це повідомляють “Наші гроші”, посилаючись на дані ProZorro.
Фірма поставить ГПУ 15 автомобілів Toyota Corolla у комплектації Multidrive S (варіатор) Stile за 619 тис. грн кожна. Автомобіль отримає камеру заднього виду зі статичною проекцією, двозонний клімат-контроль, аудіосистему Toyota Touch 2 з кольоровим сенсорним дисплеєм 7” і шістьма динаміками, фронтальні і бічні подушки безпеки водія і переднього пасажира.
Відзначається, що Toyota Corolla Stile – це найдорожча комплектація марки, на ринку її продають по 624 тис. грн. У базовій комплектації City автомобіль можна придбати за 410 тис. грн.
Єдиним конкурентом “ВІДІ Автострада” з групи “Віді груп” Віталія Джуринського було ТОВ “Гранд Мотор” Тетяни Дерешук і депутата Красилівської міськради від “Блоку Петра Порошенка “Солідарність” Марії Гвоздьової. Підприємство запропонувало ціну на 48 тис. грн вище – 9,32 млн Під час аукціону фірми не знижували свої пропозиції. Очікувана вартість склала 9,56 млн грн.
У торгах щодо автомобілів Corolla хотіло взяти участь ТОВ “Торговий дім “Євромоторс”, але його не допустили до аукціону через невідповідність технічним вимогам.
За матеріалами:
Наші гроші
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас