Мінтранспорту США представило нові правила для робомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінтранспорту США представило нові правила для робомобілів

Світ
253
Міністерство транспорту США видало нові правила для автоматизованих систем водіння, пише TechCrunch.
Ці провідні принципи називаються «Vision for Safety 2.0», які, за словами голови Міністерства транспорту Елен Чао, відображають важливість боротьби зі зростанням смертності від дорожньо-транспортних пригод в США. Чао навела останні статистичні дані про те, що 94% серйозних аварій на автотранспортних засобах у США відбуваються з вини людини.
Нові правила призначені для уніфікації функцій автоматизації і включають в себе як повністю автономне управління, так і просто розширені системи допомоги водієві. Це друга версія федеральної політики для безпілотних автомобілів, а в 2018 році планується випустити третю.
У правилах також роз’яснюється, що компаніям не потрібно чекати, щоб почати тестування і розгортання своїх автоматизованих систем керування. Очікується також, що правила спростять процес ліцензування для компаній-розробників. «Творчість та інновації є частиною великого генія нашої країни, — говорить Чао. — Наша мета — допомогти вступити в нову еру транспорту, інновацій і безпеки, гарантуючи, що наша країна залишиться світовим лідером в галузі безпілотних транспортних технологій».
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас