На iPhone 8 в Україні вже приймають попередні замовлення по $2,3 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На iPhone 8 в Україні вже приймають попередні замовлення по $2,3 тис.

Фондовий ринок
1445
12 вересня відбулася світова прем’єра довгоочікуваної новинки від компанії Apple – iPhone 8 і iPhone Х. У продажу вони з’являться 22 вересня і 3 листопада відповідно. Озвучено і ціни, за якими вони будуть продаватися в США – 699 за iPhone 8, 799 за iPhone 8+ і 999 за iPhone Х.
Точну дату, коли iPhone 8 з’явиться в вітчизняних магазинах, експерти не називають. У компанії «Asbis Україна», яка є офіційним постачальником iPhone в нашу країну, це питання поки не коментують. Але на практиці особливо нетерплячі українці зможуть купити новинку набагато раніше.
Маркетинг-директор групи компаній «Алло» Євген Резуєв вважає, що сірі iPhone з’являться у нас вже через 1-2 дні після світової прем’єри, тобто вже на цьому тижні.
“За офіційними постачання ми в пріоритетах Apple – в третьому ешелоні. У першому – США і європейські країни з високим рівнем продажів смартфонів, скажімо, Німеччина. У другому – держави з менш розвиненим попитом на гаджети, скажімо, східноєвропейські”, – пояснив експерт.
Сірі iPhone до нас везуть з США або Європи. При цьому частина телефонів заточені під конкретного мобільного оператора, тому в Україні їх додатково “розлочують”. “Були випадки, коли в телефоні навіть залишалася сім-карта “рідного” оператора”.
 
Деякі вітчизняні інтернет-майданчики вже приймають попередні замовлення на iPhone 8. Потенційних покупців просять внести передоплату в розмірі $2,3 тис., але при цьому кажуть, що «сума неточна» і обіцяють зробити перерахунок «після офіційної прем’єри». Орієнтовна дата поставки – 15-16 вересня, втім, і тут продавці залишають собі простір для маневру, обумовлюючи, що терміни можуть коригуватися.
Офіційні продавці попередні замовлення поки не приймають.
За матеріалами:
Страна.UA.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас