Honda показала серійний Urban EV — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda показала серійний Urban EV

Технології&Авто
854
Серійний міський електромобіль компанії Honda, створений на базі представленого сьогодні у Франкфурті концепту Honda Urban EV Concept, з’явиться в продажу в 2019 році. Таку заяву зробив глава Honda Такахіро Хатіго.
Коли в 2015 році Такахіро Хатіго став президентом і генеральним директором компанії Honda, він взяв курс на інновації, електромобілі і автономну систему водіння. Уже в 2019 році може з’явитися повністю електричний невеликий сіті-кар Honda. Його створять на базі чотиримісного концепту Honda Urban EV, побудованого на абсолютно новій платформі. Він на 100 мм коротше, ніж суперміні Jazz.
Судячи з усього, майбутні електромобілі компанії Honda матимуть ретро-дизайн (концепт нагадує нам Honda Civic 1970-х років) і передові технології, включаючи і систему автономного водіння. До речі, «хондовская» система автономного водіння з’явиться до 2025 року. Під час її роботи водій навіть зможе спокійно спати.
Інтер’єр абсолютно не схожий на все, що ми раніше бачили у «Хонди». Салон виконаний в мінімалістичному стилі. Відразу ж звертає на себе увагу величезний центральний екран. На щастя, у концепту є рульове колесо (деякі автовиробники, створюючи концепти майбутніх електромобілів, позбавляють їх керма в зв’язку з появою автономних систем водіння).
Honda поки не розповіла нічого про силову установку цього електричного сіті-кара. Журналісти припускають, що на одній зарядці він зможе проїхати близько 300 км. Для міста це в принципі нормальна цифра.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас