Відкривати депозити в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank стало ще зручніше і вигідніше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкривати депозити в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank стало ще зручніше і вигідніше

Кредит&Депозит
167
Альфа-Банк Україна пропонує три нові переваги для клієнтів, які оформлюють депозит онлайн в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank.
Перша – підвищена прибутковість за строковими онлайн-вкладами: до 19% річних у гривні та до 7% річних в доларах США. А це на 1 і 0,5 процентних пунктів вище, ніж за офлайновими гривневими і доларовими вкладами відповідно.
Друга – до 22:45 продовжений операційний день для відкриття онлайн-депозитів у My Alfa-Bank. Клієнти Альфа-Банку Україна не підлаштовують свій ритм життя під графік роботи відділень: оформлюють вклад сьогодні до 22:45 включно, а вже наступного дня починається нарахування процентного доходу. Це особливо вигідно при відкритті депозитів напередодні святкових днів і вихідних.
Третя, але не остання за значенням перевага онлайн-депозитів Альфа-Банку – це можливість не тільки відкрити, але й закрити ощадний вклад в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank. Без відвідування відділення, без автоматичної пролонгації вкладу. Тіло депозиту і процентний дохід зараховуються на рахунок клієнта вже на наступний операційний день.
«Навіть коли мова йде про класичні банківські продукти, такі як депозит, клієнт повинен мати альтернативу у вигляді якісного та зручного обслуговування в онлайн-каналах. Тому Альфа-Банк Україна удосконалив сервіс онлайн-депозитів, щоб наш клієнт по-справжньому занурився в цифровий сервіс, – розповідає Ольга Папанова, директор з розвитку електронних каналів Альфа-Банку України.В інтернет-банкінгу My Alfa-Bank ми запровадили три істотних переваги: ​​підвищену прибутковість за вкладами, подовжений операційний день до 22:45 і можливість закриття вкладу онлайн, без відвідування відділення. Це кроки, які покривають не тільки базові потреби digital-клієнтів, але і надають їм відчутні переваги».
Почати користуватися всіма перевагами онлайн-депозитів в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank можна вже зараз https://my.alfabank.com.ua/login.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас