Кількість користувачів «Ощад 24/7» перевищила два мільйони осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість користувачів «Ощад 24/7» перевищила два мільйони осіб

Особисті фінанси
156
Наприкінці серпня 2016 року Ощадбанк оновив онлайн-платформу «Ощад 24/7» – веб- та мобільний банкінг. За рік з моменту оновлення кількість його користувачів збільшилась на 1 млн. 300 тис. і сьогодні перевищує 2 млн.
«Рік тому Ощадбанк запустив оновлений «Ощад 24/7». За цей період до користування його сервісами долучились понад мільйон триста тисяч користувачів! У 2014 році частка операцій, що проводяться в касі, становила 78%, а в дистанційних каналах – 22%.
Сьогодні ця пропорція вже 50/50, що означає одне: клієнти оцінили зручність, надійність та багатофункціональність онлайн-платформи. Але ми не зупиняємось на досягнутому і продовжуємо її модернізацію. В червні поточного року впроваджено можливість відкриття онлайн-депозитів, у вересні – вдосконалено функціонал карткових переказів. Розвиваємось далі», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.
У вересні поточного року банк спростив процес реєстрації нових клієнтів у мобільному додатку. Відтепер для реєстрації в мобільному «Ощад 24/7» достатньо відсканувати номер платіжної картки, просто навівши на нього камеру мобільного телефону.
З метою підвищення рівня сервісу карткових переказів спрощено процес їх здійснення: більше не потрібно вводити БІН картки отримувача (перші шість цифр), а потім останні 10 цифр номера картки – цю функцію спрощено до вводу повного номера картки, а також його сканування за допомогою камери мобільного телефону. При цьому клієнт банку/відправник переказу зможе бачити ім’я та першу літеру прізвища отримувача переказу, для того щоб впевнитись, що номер картки отримувача введено коректно і кошти буде переказано за призначенням.
Спектр послуг в «Ощад 24/7» перевищує той, що можна отримати у відділенні. У зручний для себе час без відвідування відділення клієнти можуть відкривати та поповнювати депозитні рахунки, здійснювати переказ коштів між рахунками, оплачувати комунальні та інші послуги, формувати виписки з рахунків, керувати лімітами по операціях, відкривати віртуальні картки та багато іншого.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас