7 жовтня в Києві відбудеться інтелектуальна конференція для тінейджерів «Завтра_2037» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 жовтня в Києві відбудеться інтелектуальна конференція для тінейджерів «Завтра_2037»

Особисті фінанси
78
Майбутні вчені, президенти компаній і країн, зірки шоу-бізнесу та правники ділитимуться досвідом та надихатимуть однолітків.
7 жовтня на НСК «Олімпійський» у Києві вже вдруге відбудеться інтелектуальна конференція «Завтра_2037». Це платформа, на якій виступають підлітки, що живуть у завтра і мислять майбутнім. Спікери конференції – розумні, відкриті та креативні.
7 жовтня в Києві відбудеться інтелектуальна конференція для тінейджерів «Завтра_2037»
Вони — винахідники, що хочуть трансформувати економіку, вони — засновники проектів, прибуткових для індустрії креативності та довкілля, вони не бояться виступати перед великою аудиторією і хочуть летіти в космос. Цим дітям від 11 до 19 років, вони знають, вміють і хочуть набагато більше того, про що колись мріяли ми, дорослі. Тому «покоління Z» ми часто бачимо прибульцями, мислення та ідеї яких нам незрозумілі.
Через 20 років — у 2037 році — ці діти стануть видатними вченими, президентами компаній та країн, відомими співаками, дизайнерами чи захисниками прав людини. У 2037 році, а це майже Завтра_, вони стануть дорослими і будуть створювати робочі місця і споживчі тренди.
Бажання зрозуміти, як мислить «покоління Z», як генерує ідеї та як користується емоційним інтелектом, розділяють організатори конференції — інтернет-ресурс WoMo та Ощадбанк, а також генеральний партнер конференції Mastercard.
СЕО медіакомпанії Ekonomika+ Ірина Рубіс розповідає, чому було вирішено робити такий івент, як усе пройшло минулого року та чого чекати від «Завтра_2037».
«У квітні 2016-го ми наважились на тінейджерську конференцію. Вирішили влаштувати перший івент з концентратом сенсів, цінностей і мотивів не від бувалих, стабільних і цільних дорослих, а від унікальних, швидкісних та інакших 10-16-річних. Тих, за ким вишиковуватимуться в черги HRD і чиї запити задовольнятимуть маркетологи 2037 року. Ми захотіли показати шукачів та споживачів майбутнього такими, якими вони є сьогодні.
Спортсмен, хімік, поетеса, музикант, IT-geek, паралімпієць і багато інших наших спікерів минулого року дуже вразили. Але — на жаль або на щастя — не HRD і маркетологів, а своїх однолітків, з яких на 95 відсотків і складався зал!
Питання, дискусії, відкритість, кардинально інакші аргументи і пріоритети переконали нас із Ощадбанком, що одного разу і лише в столиці замало для створення діючої платформи зустрічей нашого майбутнього. Тепер, в альянсі з партнерами, ми створюємо всеукраїнський рух «Завтра__». І «Завтра_2037» – це лише початок історії».
«Технологічний прогрес захопив сучасну молодь і виносить її на хвилі змін далеко вперед. Сьогодні розрив між поколіннями в 5-7 років — це вже справжній виклик! Вони біжать у майбутнє надзвичайно швидко. І нам, дорослим, доведеться дуже старатися, щоб їх наздоганяти, — вважає голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. — Минулого разу, відвідавши конференцію «Завтра на ім’я_» і поспілкувавшись із її учасниками, я був вражений масштабом ідей, горизонтом планування, глибиною занурення в тему. Окрім цього, я був вражений тим, як мало ми знаємо про цих надзвичайних тінейджерів та їх розробки. Саме вони мали б ставати прикладом для наслідування, наставниками та «іконами стилю» для однолітків. Просто відкрийте програму цього року! Будь-які пояснення будуть зайвими.
Тому Ощадбанк, зміни якого базуються на філософії «Мій банк. Моя країна», вирішив допомогти талантам і створити постійно діючу платформу для обміну думками, додати прискорення завтрашнім дорослим, об’єднаним ідеєю «Мої ідеї. Моє майбутнє».
«Кожного дня Mastercard працює над створенням безготівкового технологічного майбутнього, де є місце сміливим ідеям і натхненникам, що втілюють мрії у життя. Нам важливо чути і підтримувати тих, хто творитиме наше Завтра. Сьогодні діти відкриті до інновацій, вони з цікавістю сприймають технології й стрімкі зміни в усіх сферах життя. «Завтра_2037» — прекрасна можливість для нових зустрічей і спілкування, творчості та натхнення для нових smart досягнень», — зауважила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні, Грузії, Молдові та країнах Центральної Азії.
Познайомитися з майбутнім нашої країни можна 7 жовтня на конференції «Завтра_2037», що відбудеться на НСК «Олімпійський». Для дітей до 18 років вхід на конференцію безкоштовний за умови попередньої онлайн-реєстрації, вартість квитка для дорослих – 200 гривень.
7 жовтня в Києві відбудеться інтелектуальна конференція для тінейджерів «Завтра_2037»
Зареєструватись та придбати квитки можна за посиланням. Повну програму заходу можна знайти на WoMo та на сторінці проекту у Facebook.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас