«Xiaomi проти Apple». Скоро відбудеться «битва виробників» - аналітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Xiaomi проти Apple». Скоро відбудеться «битва виробників» - аналітики

Фондовий ринок
5685
Зараз в користуванні величезна кількість Android-смартфонів, але з пристроями від Apple в активну боротьбу вступали тільки флагмани Samsung. Звісно, і Huawei, і OnePlus говорять гучні слова на адресу головного конкурента, але тільки Samsung випускає свої флагмани максимально незручним чином для Apple.
Однак цього року на стежку війни вийшла китайська компанія Xiaomi. За день до анонсу нового iPhone вона покаже все, на що здатна.
У 2017 році флагманський смартфон, якщо не говорити про новинки Nokia, Sony і OnePlus, повинен радувати тонкими рамками навколо дисплея. Це тренд, якого дотримуються практично всі, і немає сумнівів в тому, що йому послідує Apple. Численні чутки і витоки вказують на те, що 12 вересня генеральний директор компанії Apple вийде на сцену і покаже новий iPhone, який буде чимось нагадувати Essential Phone.
Зрозуміло, нам добре відомо, що Apple – не перша компанія, здатна показати щось подібне. І LG, і Samsung, і згадана вище Essential вже випустили свої безрамкові пристрої. Але на провокацію йде Xiaomi, яка планує за день до презентації нового iPhone показати свій другий безрамковий флагман.
11 вересня ми очікуємо анонс Mi Mix 2, який, цілком імовірно, буде виглядати навіть краще від нового смартфона від Apple. Все-таки – це вже не перша спроба компанії, і можна з упевненістю сказати, що дата була обрана не випадково. Для кожної технологічної компанії важливо мати можливість повідомити: «ми були першими». Xiaomi кидає виклик і постарається переключити увагу на себе.
За матеріалами:
hyser
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас