Для преміальних карток ПУМБ тепер діє програма винагород Mastercard Rewards — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для преміальних карток ПУМБ тепер діє програма винагород Mastercard Rewards

Особисті фінанси
75
Відтепер розраховуватися кредиткою SoloМандри чи карткою «Дбайлива» з кеш-беком ще більш приємно – бо ПУМБ робить подарунки. Банк ПУМБ приєднує своїх клієнтів із преміальними картками Mastercard рівня Platinum, World та World Elite до постійної програми винагород Mastercard Rewards.
За розрахунки такою карткою клієнт ПУМБ заробляє бали та обмінює їх на подарунки: від набору бороданя чи парфумів Guerlain до квадрокоптера, MacBook Air чи навіть квитків на літак.
Нові клієнти реєструються в програмі автоматично, коли оформлюють у будь-якому відділені ПУМБ преміальну картку Mastercard. Це може бути, наприклад, кредитка SoloМандри чи картка «Безмежна» із додатковим рахунком в іншій валюті.
Для клієнтів, які відкривали картки в ПУМБ навіть задовго до офіційного приєднання банку до Mastercard Rewards, програма винагород також діє! Банк дякує своїм клієнтам за лояльність. Завітайте до свого особистого кабінету retail.pumb.ua/rewards.
Три кроки до подарунків від ПУМБ в Mastercard Rewards
1. Розраховуйтеся за покупки в магазинах чи Інтернет картою Mastercard рівня Platinum, World та World Elite та отримуйте бали. 1 бал – за кожні 10 грн, витрачені в Україні чи за кордоном в еквіваленті. Бали за розрахунки декількома такими картами накопичуються на єдиному рахунку клієнта.
2. Перевіряйте баланс накопичених балів у персональному кабінеті програми.
3. Обмінюйте бали на подарунки.
Вхід до персонального кабінету – на спеціальній сторінці ПУМБ retail.pumb.ua/rewards.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас