Рейтинг Ідея Банк підтверджено на Рівні uaA +, прогноз стабільний — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг Ідея Банк підтверджено на Рівні uaA +, прогноз стабільний

Кредит&Депозит
24
Рейтингове агентство «Кредит – Рейтинг» 29 серпня поточного року прийняло рішення про підтвердження рейтингу Ідея Банк на Рівні uaA +, прогноз стабільний.
Кредитний рейтинг ґрунтується на фінансовій звітності Ідея Банку за період 2015-2016 рр. та І півріччя 2017 року, а також внутрішній інформації, что була надана банком у ході рейтингового процесса.
Агентство зазначає, что позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaА характеризується кращою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.
На думку експертів РА «Кредит-Рейтинг», високий рівень кредитного рейтингу Ідея Банк забезпечується такими факторами як підтримка основного акціонера – Фінансової групи Getin Holding, диверсифікацією кредитного портфеля та ресурсної бази за основними контрагентами, прийнятною валютною структурою ресурсної бази та клієнтського кредитного портфеля, високою ефективністю діяльності та диверсифікацією корпоративного кредитного портфеля й коштів суб’єктів господарювання за видами економічної діяльності.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас