"ГЛОБУС" завжди серед лідерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ГЛОБУС" завжди серед лідерів

Кредит&Депозит
35
Група банків з українським капіталом демонструє впевнене зростання.
Банк “ГЛОБУС“ – серед найкращих у групі українських банків з приватним національним капіталом. Про це свідчать результати порівняльного аналізу показників діяльності групи за перше півріччя Центру економічних досліджень і прогнозування “Фінансовий пульс“.
Зокрема, “ГЛОБУС“ – сьомий у своїй групі за обсягом приросту гривневих кредитів фізичних осіб і перший — за темпами його зростання. Лише за 6 місяців Банк збільшив обсяг кредитів населенню одразу вчетверо! Це дозволило “ГЛОБУСУ“ наростити свою ринкову частку з 1,3% до 2,8%.
Банк також у першій десятці за обсягом кредитів юросіб і за темпом його приросту.
“ГЛОБУС“ – восьмий у своїй групі за обсягом залучених коштів фізосіб і п’ятий — за темпами приросту депозитів громадян. Банк у ТОП-10 лідерів за обсягом комісійного доходу і у ТОП-20 – за сумою отриманого прибутку.
Частка комісійного доходу “ГЛОБУСА” зросла до 48%, а за обсягом комісійного доходу він — у першій десятці банків своєї групи. Він також у ТОП-10 за торговим результатом і в ТОП-5 — за його часткою в операційних доходах.
Ще одна приємна новина. Банк “ГЛОБУС” пробився у двадцятку лідерів за рентабельністю своїх активів і впевнено просуває картковий бізнес — за темпом приросту кількості активних платіжних карт він вийшов на п’яте місце серед банків з приватним українським капіталом.
З оригіналом матеріалу Ви можете ознайомитися тут.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас