«Кредобанк» розширює дистанційні сервіси погашення кредитів та поповнення карткових рахунків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Кредобанк» розширює дистанційні сервіси погашення кредитів та поповнення карткових рахунків

Кредит&Депозит
328
Клієнти «Кредобанку» отримали змогу здійснювати платежі за кредитами та поповнювати свої карткові рахунки у більш як 7000 терміналах самообслуговування, які цілодобово працюють у більш як 2000 населених пунктах України.
Це стало можливим завдяки співпраці банку з однією з найбільших в Україні мереж кіосків самообслуговування City24.
Для здійснення платежу за кредитом клієнту необхідно вказати номер телефону, прізвище та ім’я платника, індивідуальний податковий номер, а також номер рахунку та кредитної угоди і її дату. Зарахування прийнятих коштів здійснюється протягом 3-5 банківських днів. Максимальна сума операцій за одними реквізитами протягом дня не може перевищувати 14999 грн.
Для поповнення карткового рахунку достатньо вказати в терміналі номер платіжної карти одержувача. Зарахування коштів на рахунок відбувається миттєво. Максимальна сума однієї такої операції не може перевищувати 3500 грн.
«Надання дистанційних послуг, розширення функціональності та їх якості є стратегічним пріоритетом «Кредобанку». Нові можливості дозволяють нашим клієнтам здійснювати все більше банківських операцій без необхідності їхати до відділення банку», – говорить директор департаменту електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Олександр Овчарук.
Клієнти «Кредобанку» також мають змогу поповнювати свої рахунки та вносити платежі за кредитами у власних терміналах самообслуговування, розташованих у відділеннях та цілодобових зонах самообслуговування банку. Операції у власних терміналах «Кредобанку» здійснюються без комісій.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас