З'явилися патентні зображення ще одних окулярів доповненої реальності (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З'явилися патентні зображення ще одних окулярів доповненої реальності (фото)

Технології&Авто
359
У патентній заявці стартапу Magic Leap, вартість якого оцінюють у $4,5 млрд, з’явилися окуляри доповненої реальності зображення, над якими працює компанія. На це звернуло увагу видання Business Insider.
На зображеннях представлені невеликі окуляри з овальними рамками оправи і сенсорами на правій і лівій дужках. Це друга публічна патентна заявка Magic Leap.
Окуляри — не кінцевий продукт стартапу, говорить Джулія Гейнор, представник Magic Leap. “Як ви знаєте, ми подаємо багато патентів на схвалення яких йде багато часу. Тому те, що тут зображено — це не наш продукт”, — розповіла вона РІА “Новости”.
Тим не менш, джерела, наближені до компанії, відзначили, що дизайн, показаний в патенті, близький до бажаного продукту Magic Leap. Але на ділі пристрій компанії виглядає більш громіздким, а між лінзами встановлено також датчик глибини. Чоловік, який раніше бачив схеми продукту Magic Leap, зазначив, що в поточному дизайні, над яким працює команда стартапу, є лише одна камера на кожній дужці. Він також додав, що на ділі оправа окулярів зроблена дуже товстою, “як у хіпстерів”.
Інвестори та інші ВІП-персони, які отримали прототипи окулярів Magic Leap навесні, говорили, що пристрій, який вони тестували, буво меншим, ніж сучасні моделі VR-гарнітури, але більш громіздким порівняно з іншими окулярами — такими, як наприклад, Spectacles от Snapchat.
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас