День Фінансів.юа, 28 серпня: пояснення зростання цін на автогаз і затримання одного з колишніх керівників "Фінанси та кредит" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа, 28 серпня: пояснення зростання цін на автогаз і затримання одного з колишніх керівників "Фінанси та кредит"

635
Понеділок, 28 серпня. Після тривалих вихідних новинне тло в Україні сьогодні відрізняється підвищеною активністю.
Іноземці почали активно скуповувати борги України. На ринку єврооблігацій намітилося зростання цін на українські папери. Основне зростання котирувань спостерігається за паперами, випущеними в обмін на 20%-е скорочення бондів.
МЕРТ дало пояснення, чому так активно зростають ціни на автогаз. Заступник міністра Максим Нефьодов припускає, що різкий стрибок вартості в останні місяці обумовлений виниклим дефіцитом цієї продукції.
Варто відзначити активну роботу поліцейських, які затримали у Петербурзі одного з керівників українського банку “Фінанси та кредит” Олега Шапкіна, розшукуваного Інтерполом за привласнення і розтрату.
Також відзначається активність уряду щодо підтримки нових проектів, які дають Україні шанс стати Startup-націєюй. Про це сьогодні заявив Володимир Гройсман, зазначивши, що держава має намір надавати фінансову підтримку перспективним стартапам.
Завдяки активному просуванню структурних реформ в Україні агентство Moody’s Investors Service змінило кредитний рейтинг України. Про це заявив президент Петро Порошенко, зазначивши, що за останні два з половиною роки Moody’s підвищило кредитний рейтинг України з негативного (Caa3) до позитивного (Caa2).
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас