Керівництво та топ-менеджери Конкорд банку розповіли, що для них означає День Незалежності України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво та топ-менеджери Конкорд банку розповіли, що для них означає День Незалежності України

Особисті фінанси
49
«Я не знаю, що будуть відчувати мої діти, але дуже сподіваюся і хочу, і зроблю все можливе, щоб вони сприймали нашу країну як великий потенціал, як місце, де народжуються вільні і талановиті люди, де цікаві ідеї цінують більше ніж “блат”, де є місце польоту і фантазії, де панує креатив і здорова конкуренція, без замовних «мастей» і “рішалів”. Незалежність для мене зараз це Боротьба за цінності наші і наших дітей, це усвідомлення, що майбутнє нашої країни залежить від нашого сьогоднішнього вибору», – говорить Голова наглядової ради Олена Сосєдка.
«День Незалежності – це право народу на свою самоідентифікацію. Швидше – це не щось нове, а повернення до коріння, до свят, звичаїв наших волелюбних і працьовитих предків», – ось що про свято думає Член наглядової ради Юлія Сосєдка.
«День Незалежності – найбільше свято для кожного громадянина України. Я відчуваю гордість за свою незалежну державу, за її працелюбний, душевний і миролюбний народ!», – говорить Голова правління Валентин Міняйло.
«Цей день є результатом тисячолітньої боротьби нашого народу за право мати свою державу! Свобода вибору, визначення цілей, завдань і методів їх досягнення – ось що для мене означає це свято! Дорогі українці, святкуючи разом з вами, бажаю всім міцного здоров’я, радості, віри в щасливе майбутнє нашої країни, сили і єдності !», – висловила свої думки Перший заступник Голови правління Олена Острініна.
А що День Незалежності означає для вас?
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас