Альфа-Банк кредитує революційно швидко та мобільно! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк кредитує революційно швидко та мобільно!

Кредит&Депозит
139
Альфа-Банк Україна став першою фінансовою установою України, що запустила сервіс миттєвого онлайн-кредитування у своєму мобільному додатку Alfa-Mobile. Нова функція видачі онлайн-кредитів уже працює і допомагає клієнтам банку не відкладати бажані покупки більше ніж на кілька хвилин. Лише за декілька днів з моменту, як новий сервіс став доступний клієнтам банку, було видано близько одного мільйона гривень та здійснено понад 60 успішних банківських операцій.
Завдяки революційній розробці клієнти Альфа-Банку Україна можуть отримати кредит в онлайн-режимі через оновлений додаток Alfa-Mobile у будь-який час доби, за кілька хвилин і лише за допомогою кількох кліків.
Оновлена версія додатку тепер містить розділ «Мої пропозиції», у якому клієнти банку можуть отримати кредитні кошти на свою дебетову картку протягом рекордних 20 секунд. Максимальна сума позики на разі становить 20 тисяч гривень, а термін кредиту – 48 місяців. І все це без зайвих паперів, оформлень, довгого очікування і всього того, що супроводжувало стандартний процес видачі кредитів. Тепер потрібні лише мобільний додаток, встановлений на смартфоні клієнта з будь-якого маркету, доступ до мобільного інтернету та бажання миттєво і без зайвих клопотів отримати кредитні кошти.
Більш того, якщо клієнтові необхідна сума коштів, що перевищує встановлений ліміт, йому достатньо лише натиснути відповідну кнопку, і працівники банку у телефонному режимі оформлять для нього індивідуальні умови кредитування.
Олексій Пузняк, в.о. директора з розвитку роздрібного бізнесу Альфа-Банку Україна, про ідеї та цілі проекту: «Уявляючи собі майбутнє банків, ми б хотіли бачити їх максимально цифровими і зручними для клієнта. Адже клієнтові потрібен не банк. Йому потрібен банкінг: можливість розпоряджатися грошима там, де треба і тоді, коли йому треба, а не там і тоді, де є банк. Звичайно, у нагоді можуть стати кредитні картки, але вони є лише у 15% населення. Але як щодо решти клієнтів? От ми й вирішили це завдання в 3 кліки. Результат спільної праці кількох команд банку стала можливість отримати гроші на відкриту картку в банку моментально, в режимі онлайн.»
Максим Патрін, віце-президент, керівник електронного бізнесу Альфа-Банку Україна, зазначив: «Ми запустили по-справжньому революційне рішення, за яким, я впевнений, майбутнє цифрових банків. Онлайн-кредитування – це не просто гроші, які можна отримати кількома кліками. Це переваги, які сучасні клієнти цінують дуже високо: зручність та економія часу, адже не потрібно відвідувати відділення; конфіденційність та відсутність бюрократії, бо не треба надавати жодних довідок та ставити жодних підписів. Це лише перший продукт з лінійки онлайн-сервісів кредитування, але результат його запуску надихає нас рухатися далі та розвивати наші інтернет-канали як найкраще рішення для клієнтів на ринку України.»
Нагадаємо, що з новим додатком Alfa-Mobile можна здійснювати безкоштовні перекази між картками та drag-n-drop між рахунками, оплачувати кредит без комісії з карток інших банків, поповнювати мобільний, а відтепер і швидко замовляти й отримувати онлайн-кредит.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас