Долар помірно зростає до євро та ієни перед симпозіумом в Джексон-Хоулі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар помірно зростає до євро та ієни перед симпозіумом в Джексон-Хоулі

Валюта
529
Курс американського долара демонструє помірне зростання в парі з ієною і євро, оскільки азіатські валютні трейдери купують долари в очікуванні економічного симпозіумі в Джексон-Хоулі.
Євро у вівторок торгується в районі $1,1802 проти $1,1815 на закриття попередньої сесії.
Вартість долара становить 109,24 ієни проти 108,98 ієни в понеділок. Курс єдиної європейської валюти до зазначеного часу близько 128,93 ієни в порівнянні з 128,75 ієни днем раніше.
Щорічний економічний симпозіум в Джексон-Хоулі, що проводиться Федеральним резервним банком Канзасу, збере представників ЦБ провідних економік світу, включаючи голову Європейського центрального банку (ЄЦБ) Маріо Драгі і голову Федеральної резервної системи (ФРС) Джанет Йеллен.
Багато аналітиків припускають, що виступи голів ЦБ можуть призвести до зростання курсу долара США, що послабив позиції в останні тижні.
Тим часом ієна дешевшає до більшості світових валют на тлі активного підвищення азіатських фондових індексів, незважаючи на збереження геополітичної напруженості на Корейському півострові.
Влада Північної Кореї пригрозила США “нещадною помстою” за спільні навчання з Південною Кореєю. КНДР розцінює ці навчання як підготовку до вторгнення в країну.
У свою чергу американське військове командування у вівторок виступить з пересторогою для Північної Кореї, повідомляють ЗМІ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас