“ГЛОБУС“ розвиває програму співпраці з ЕСКО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“ГЛОБУС“ розвиває програму співпраці з ЕСКО

Кредит&Депозит
70
Банк фінансує проект з енергозбереження на Хмельниччині
19 серпня Банк “ГЛОБУС” профінансував проект енергосервісної компанії (ЕСКО) “ЕКО – ІДЕЯ”, яка постачає тепло школам та бюджетним організаціям Красилівського району Хмельницькій області. Кредитні кошти підуть на придбання нових твердопаливних котлів для котелень.
Енергосервісна компанія “ЕКО – ІДЕЯ” розпочала свою роботу у 2015 році. За власні кошти модернізує старі котельні: замінює газове обладнання на більш енергоефективне – твердопаливне, що допомагає зменшити витрати на виробництво тепла та робить свій внесок у енергонезалежність нашої держави.
“Наш Банк розробив кредитну програму з енергоефективності для енергосервісних компаній і активно співпрацює з ЕСКО, – зазначила начальник департаменту МСБ Оксана Шульга.Вона стає дедалі популярнішою серед наших Клієнтів та партнерів, які добре розуміють, що сьогоднішні вкладення в енергоефективність на порядок скорочують завтрашні витрати на енергоносії. Банк “ГЛОБУС” завжди радий допомогти з такими проектами”.
Детальніше про Кредитну Програму з енергоефективності “Фінансова підтримка енергосервісних компаній” Банку “ГЛОБУС” Ви можете дізнатися тут. https://globusbank.com.ua/ua/kreditnaya-programma-dlya-esko.html
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас